HUR Pulley -monitoimilaitteet ja NuStep T4R -crosstrainerit Seinäjoella

Monitoimilaitteet ja crosstrainerit | Seinäjoki

Laadukkaiden laitteiden avulla on ilo liikkua! HUR Pulley -monitoimilaitteet ja NuStep T4R -crosstrainerit sopivat kaikenikäisten kuntoiluun. Molemmat laitteet soveltuvat erityisen hyvin myös senioriliikuntaan ja kuntoutukseen.

HUR Pulley -monitoimilaite

Pulley-monitoimilaite tarjoaa useiden eri laitteiden toiminnot samassa paketissa. Laite sopii mainiosti esimerkiksi kuntoilijoille, urheilijoille, pyörätuolikäyttäjille sekä kuntoutujien harjoitteluun.

Laitteen harjoitusvastus on tehokas ja turvallinen. Vastusmenetelmä simuloi lihaksen luonnollista toimintaa. Harjoittelu on helppoa liikkeen nopeudesta riippumatta. Minimivastus on lähellä 0 kg ja vastuksen säätö portaatonta. Tämän ansiosta harjoittelu voidaan aloittaa heti ja säätää vastusta tarkasti suorituskyvyn kehittyessä.

HUR Pulley -monitoimilaite kiinnitetään seinään, jolloin se vie vain vähän tilaa. Saatavilla on myös tukijaloilla varustettu versio sekä 2 in 1 ja 2 in 3 -mallit, joilla useampi henkilö voi harjoitella yhtäaikaisesti.

NuStep T4R -crosstrainer

NuStep-crostraineria käytetään istuma-asennossa. NuStep T4R on perusmalli, jota on helppoa ja turvallista käyttää. Laite sopii parhaiten kuntoutujien harjoitteluun sekä seniorien liikuntaan.

Crosstrainerilla harjoiteltaessa kädet ja jalat liikkuvat vuorotahtiin. Laitteella voidaan harjoittaa ylä- ja alaraajojen niveliä ja lihaksia sekä kuormittaa sydän- ja verenkiertoelimistöä istuma-asennossa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!